trött O_o

shit va trött jag är idag! precis varit och jobbat också, och snart bär det av till Gymmet, ja tänka sig, GYMMET!
de va ett tagsen ja va där, men nu rammlar vi in i gamla banan igen, biff-fidde ;>

ciao´

:))

10-8 te smååååålandssteeeeenar, walllawallawalla ;]]]

även 14-12 i söndags ;))))))))))))

" vi e pågång, vi e laddade vi är tända!"

säga va ..

ni vill, men nu tusan e jag bloggsugen! och nae, inte är det för att jag har något roligt och berätta, snarare för och klaga lite (: de va nämligen såhär att jag tänkte börja på bandyn idag igen, eller ja, börja o börja, korpen ^^, de va kul som tusan, jobbigt och svettigt, efter 40-45minuter så känner jag att  mina ben gör ont, så jag vilar lite extra, stretchar lite, och försöker igen, men det bara går inte! har ont där nere över fot-knölen och under vaden, såfort jag frästar de lite så gör det ont i hela benet, vet inte va ja ska ta mig till, blir alldeles till mig! dra på trissor, men nu ska jag sova hähä,

gokväll (:

Grattis...

till min lilla syster som idag har namnsdag! och även till alla andra vid namn Jennifer & Jenny :)


>.<

jaha, tycker bara jag hör massa klagande när ja inget skriver, men har man inget roligt och skriva så har man inte, har varigt så sjukt trött den senaste veckan, lite sömn mycket ståhej, ska väl tagga ner lite kanske och sova ut! :) vore inte helt åt skogen. annars gör jag inte mycket, jobbar och går i skolan, de e min vardag det, och sen är jag ibland i burseryd och äger upp burseryds borna på läktarn i fotboll ;> nehe nu ska jag ut och kolla lite på tv.

bey'

vinst

11-10 till smålandsstenar vs. burseryd, beeeeeeeeeeey!

.

tror inte jag behöver säga mycket mer än SM-GULD! Fy fasiken vilka finaler det har varigt, i tisdags var vi i Vetlanda där det slutade 40-56 och igår på hemmaplan så visade vi Vetlanda vilka som är Sveriges bästa Speedway Lag! Vilket ös, vilket tryck, VILKEN SEGER!

Apu~ Bey

RSS 2.0